![]() |
|
|
#1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Konular: 1107 Üye No: 68
Seviye: 46 Aktiflik: 901 / 1127
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadas: (7)
|
samet
Bu üye kendisine yapılan FLOOD yapma alt alta mesaj atma uyarılarına rağmen atılan onca özel mesaja rağmen inatla istikrarla ve büyük bir azimle FLOOD yapmaya babasının çiftliğinde dolaşır gibi FaceSmile.OrG da dolaşmaya devam etmiştir...Kendisine basit bi Download işlemi 27 klez resimli anlatılmış olmasına rağmen 7 yaşında çocukların yapabileceği bir Download işlemini yapmayı becerememiş ben ve yardımcı olmaya çalışan 2-3 FaceSmile üyesini camdan atlayacak monütörü parçalayacak seviyeye getirmiştir...Bu yüzden artkadaşlarımın ve kendi ruh sağlığımın tehlikeye girmesini engellemek amacıyla bu forumlarda efsane olacak "samet" adlı şahsı 7 gün süre ile banladık yönetim kuruluyla görüştükden sonra üyeliğine son verilecektir...Herkese duyrulur...
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Konular: 7873 Üye No: 401
Seviye: 73 Aktiflik: 2724 / 2724
Tecrübe Puanı: 110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadas: (15)
|
ya süresiz banlasaydık ?
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Konular: 6483 Üye No: 602
Seviye: 72 Aktiflik: 2679 / 2679
Tecrübe Puanı: 142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadas: (12)
|
hakketti bende şahidim uyaarıları aldırmadı hayırlısı olsun.....
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Konular: 7873 Üye No: 401
Seviye: 73 Aktiflik: 2724 / 2724
Tecrübe Puanı: 110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadas: (15)
|
anlamıoki zalak
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Konular: 113 Üye No: 718
Seviye: 29 Aktiflik: 141 / 707
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadas: (3)
|
bu bana binlerce nasıl indireceğim sorusunda yazı atmış söyledim unuttum diye diye beni sinirlendirdi ben ne yapıyım birdaha hiç cevap vermedim bu bana nerdeyse patlayacak gibi geldi gine ilgilenmedim bunu da banlamışsınız iyi yapmışsınız dodo sağolun
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
Facesmile' Onur Üyesi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Konular: 72 Üye No: 17056
Seviye: 25 Aktiflik: 120 / 603
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadas: (3)
|
arkadaşlar adam başka yerden girer
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|